Saradnja PD „Jasenica“ i TLS „Breza“

Stolarska radionica „TLS Breza“ iz Glibovcа kod Smederevske Pаlаnke je u subotu 16. februara 2019. organizovala prvu akciju doniranja sadnica medonosnog drveća, i tom prilikom donirala po pet bagremovih sadnica svakom članu „PD Jasenica“, u cilju obogaćivanja ove vredne pčelinje paše i rasta populacije pčela.

Stolarska radionica „TLS Breza“ iz Glibovcа kod Smederevske Pаlаnke je u subotu 16.02.2019. organizovala prvu akciju doniranja sadnica medonosnog drveća, i tom prilikom donirala po pet bagremovih sadnica svakom članu „PD Jasenica“, u cilju obogaćivanja ove vredne pčelinje paše i rasta populacije pčela. Tom akcijom smo želeli da doprinesemo razvoju prirodne sredine Republike Srbije, a i da podstaknemo i druge prerađivače drveta da nam se pridruže u pošumljavanju Srbije, i da na taj način vratimo prirodi ono što smo joj oduzeli.
Stolarska radionica „TLS Breza“ je formirala zeleni fond u koji izdvaja 2% neto svoje zarade za obnavljanje flore Republike Srbije. Iz tog fonda će dva puta godišnje biti donirana sredstva pčelarskim društvima u vidu medonosnog bilja. Pčela je najuniverzalniji oprašivač u prirodi, i samim tim direktno utiče na razvoj poljoprivrede, kao i na kvalitet plodova i prinosa.
Cilj nam je da nas sve velike firme, škole, pa čak i pojedinci uzmu za primer, i učestvuju u akcijama pošumljavanja i ozelenjavanja životne sredine, počevši od sađenja drveća i cveća u svojim dvoristima. Naš čuveni i nezaboravni Čika Jova Zmaj je davno napisao:

Sadi drvo

Gde god nađeš zgodna mesta,
tu drvo posadi!
A drvo je blagodarno
pa će da nagradi, –
nagradiće izobiljem
hlada, ploda svog,
nagradiće bilo tebe
bilo brata tvog.

Stolarska radionica „TLS Breza“ u svojoj proizvodnji obrađuje drvo visokog kvаliteta, gаrаntovаnog poreklа i suvoće.
Za sva vaša pitanja možete da nas pozovete na telefon +381 26 4391349 ili da nam pišete na e-mail tlsbreza@gmail.com

DSC_0056

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: